Image

„… stará láska nerezaví“

Co je Microsoft Navision?

Microsoft Navision je ERP systém, předchůdcem Dynamics NAV, který podnikům poskytuje komplexní řešení pro propojení a správu všech procesů jako je prodej, nákup a účetnictví. Je to adaptabilní řešení, které vám umožnilo snadno upgradovat ze základního účetního softwaru a starších systémů ERP. To je jen stručné vysvětlení, co je Microsoft Navision!

Původní Navision měl pouze šest položek nabídky: hlavní knihu, tržby a pohledávky, nákup a závazky, zásoby, pracovní místa a zdroje. Již tehdy bylo mnoho funkcí zformováno tak, jak to známe dnes z novějších verzí. Již Navision umožňoval uživatelům přesouvat nebo skrývat sloupce, filtrovat podle libovolného pole a používat toková pole k průběžnému výpočtu hodnot pomocí datových filtrů.

Microsoft Navision a jeho funkce ušly dlouhou cestu, a stále je to nadčasový systém, protože jeho funkce najdete i v nejnovější verzi – Dynamics 365 Business Central. Proto je můžete nejen integrovat s cloudovými službami Microsoftu (včetně Office 365), ale také rozšířit pro specifické potřeby pomocí Power Apps, Power Automate a Power BI.

I přes to, že společnost Microsoft upouští u těchto starších verzí od podpory pro opravy/aktualizace zabezpečení, buďte si jisti, že uděláme, co bude v našich silách, abychom udrželi váš starý motor v chodu až do dne, kdy budete připraveni přejít na svou novou a moderní platformu Dynamics 365 Business Central.

My samozřejmě uznáváme, že ne každý může upgradovat svůj Navision na zbrusu nový systém Dynamics 365 Business Central. Proto stále máme zákazníky, kteří používají staré verze, které byly implementovány v první polovině konce devadesátých let. Máme zkušenosti, tým a připravenou řadu možností, které můžeme udělat i s vaším současným systémem Navision, abychom vylepšili jeho funkčnost, nebo výkon. K dispozici je například možnost technického upgradu, tzv. „zeštíhlení“ vašeho systému, který vám umožní částečně zachovat stávající funkce i úpravy a doplnit je nejnovějšími modulárními aplikacemi.

Dynamics NAV

Dynamics 365 Business Central

Webové aplikace

Q.MAN.plus