Image

„ ... v oblasti informačních technologií vyvíjíme unikátní postupy a metody. Těšíme se na spolupráci s vámi!“

Jedeme od roku 1998, jsme pohodový tým profesionálů, žádná garáž ani korporát. Ale současná situace změnila styl práce mnoha firem, a proto jsou naše služby žádanější než kdy dříve. A tak jsme v roce 2021 náš tým rozšířili o mnoho nových kolegů a hledáme další.

Chce s námi spolupracovat?

Ozvěte se nám na e-mail: hr@quartex.cz, nebo telefonicky 227 027 280, 603 158 426.

Našemu stabilnímu portfoliu zákazníků dlouhodobě poskytujeme služby, související s dodávkou systému ERP Microsoft Dynamics NAV a Dynamics Business Central, jako je vývoj, implementace, reimplementace, integrace systémů i malých aplikací, analýza potřeb, optimalizace firemních procesů, školení uživatelů, podpora a další. A zájem zákazníků o naše služby, stejně jako jejich počet v posledních letech neustále roste.

 

Aktuálně, pro zbrusu nové tuzemské i mezinárodní projekty, hledáme hned několik schopných nových kolegů, které vyškolíme nejen v technologiích, ale podělíme se s nimi o své know-how, a kteří s námi budou pomáhat našim zákazníkům využít potenciál ERP. Do budoucna máme velké plány – pomůžete nám jich dosáhnout?

    Pošlete nám životopis

    Project

    ERP Konzultant

    Microsoft Dynamics NAV a Dynamics Business Central

    Project

    ERP Developer

    Microsoft Dynamics NAV a Dynamics Business Central

    Pro koho je práce v Quartexu?

    Pro zvídavé lidi s technickým myšlením, kteří si chtějí rozšířit obzory.

    Pro komunikativní lidi. Rozhodně nebudete nikomu nic prodávat, ani pracovat jako IT podpora, ale bez občasné komunikace se zákazníkem to prostě nepůjde.

    Pro lidi, kteří o své práci přemýšlí a zajímá je, co, jak a proč funguje.

    Pro lidi, kteří mají pokoru k tomu, co a jak zákazník dosáhl, ale nebojí se mu nabídnout zlepšení.

    Pro lidi, kteří ve svém současném oboru nenalezli dostatečnou intelektuální výzvu a uvítali by šanci přesunout se do techničtější oblasti. Pokud v nich uvidíme správný potenciál, rádi dáme šanci i kandidátům, kteří se s IT oblastí dosud setkali jen volnočasově.

    Pro lidi, kteří umí ocenit relativní volnost a svobodu v kombinaci se zázemím stabilní firmy.

    Pro Navision konzultanty i vývojáře, kteří třeba jen mají zrovna volné kapacity (ozvěte se, domluvíme se individuálně).

    Pro koho práce v Quartexu naopak není?

    Pro lidi, kteří neovládají ani základy anglického jazyka (nejde o mluvenou, ale některé podklady, které dostanete budou v angličtině) - a naopak ani pro ty, kteří chtějí v práci denně využívat cizí jazyky.

    Pro lidi, kteří chtějí repetitivní práci, u které moc nezapojí hlavu.

    Pro těžké introverty, které stresuje kontakt s jinými lidmi.

    Pro ty, pro které je problematické být první tři měsíce většinu času k dispozici buď v našich pražských kancelářích, nebo na Teamsech a později se u nás ukázat alespoň jednou týdně.

    Firemní benefity v Quartexu:

    Finanční bonusy, homeoffice, kariérní růst, Multisport karta, notebook, občerstvení na pracovišti, pet-friendly office, pružná pracovní doba, přátelské prostředí, skvělý tým profesionálů, stabilní firma, vzdělávací kurzy, individuální podmínky.